Spletna mesta


Izdelava spletnega mesta

Spletno mesto je danes nekaj samoumevnega, v kolikor želimo biti uspešni. Z njo je dana dodatna možnost promoviranja. V kolikor pa je spletno mesto tudi prilagojeno na različne uporabnikove zaslone in omogoča prijazno uporabniško izkušnjo, je cilj dosežen. Zraven zagotavljamo in dodamo še visoko uvrščanje spletnega mesta v najbolj uporabljene iskalnike kot sta Google in Yahoo ter slovenski Najdi.si in s tem vaše popolno zadovoljstvo.

Preberite več


Izdelava urejevalnika spletnega mesta

Nekoč je veljalo, da so bila spletna mesta statična in težavna za urejanje vsebin, ker je bilo treba vsako stran urejati posebej. Danes so strani postale dinamične, kar pomeni, da lažje urejamo spletno mesto.

Preberite več


Registracija domene

Ljudje ob rojstvu dobijo ime, spletna mesta pa pridobijo domeno. Pri obeh si je potrebno vzeti razmislek, ker si imena ne spreminjamo vsak dan. Pomembno pa je, da je ime lahko in hitro zapomnljivo, sporočilno in nedvoumno.

Preberite več


Gostovanje spletnega mesta

Vsako spletno mesto mora imeti svoje domovanje. Strežnik, na katerem bo domovalo vaše novo spletno mesto pa je naša skrb.

Preberite več


Optimizacija spletnega mesta

Da bo vaše spletno mesto vidno v raznih iskalnikih se skrbno posvetimo vsaki stranki posebej. Pomembno je izbrati ključne besede, ciljno skupino, frekvenco objav in ostalo.

Preberite več


Vzdrževanje vsebin spletnega mesta

Spletno mesto ni samo sebi namen. Potrebno ga je stalno vzdrževati, hkrati pa mora biti posodobljeno z najbolj svežimi vsebinami. V kolikor sami tega ne zmorete ali nimate časa za to, vam spletno mesto lahko tekoče posodobimo skladno z dogovorom.

Preberite več


Mobilne aplikacije

Mobilne naprave z internetno povezavo omogočajo nove možnosti, da lahko komunicirate z vašo ciljno skupino. Dosegljivi ste v vsakem trenutku ne glede na napravo, ki jo porabnik uporablja. Sors design vam nudi optimalne rešitve, da boste dosegljivi ne glede na platformo. Kadar boste imeli idejo za aplikacijo, nas zato le hitro kontaktirajte.

Preberite več


Podpora 24/7

Pri Sors designu strankam radi nudimo hitro podporo in pomoč, če pri urejanju spletnega mesta nastane težava. Pišite nam na naš elektronski naslov: podpora@sorsdesign.com.

Preberite več