Promocijski material


Promocijski material je zelo pomemben za krepitev skupnega duha vseh zaposlenih in za možnost dodatnega promoviranja pri potencialnih strankah, oziroma uporabnikih. Naj vaši promocijski izdelki delajo brezplačno za vas. Vendar jih morate seveda prej imeti.

Izbor izdelka/darila

Vsi imamo doma promocijske izdelke od obeskov, trakov, majic, skodelic, kap itd. Ne smemo pozabiti na zastave, transparente, razstavne panoje, stene, nalepke itd. Če želimo, da promocijski material doseže svoj namen, mora pritegniti našo pozornost tako, da »pade v oči«. Promocijski izdelki morajo biti prijetni in vedno narejeni iz kvalitetnih materialov, da ne razpadejo prehitro. Omeniti je še poslovna in reprezentančna darila, ki so prav lahko odlična promocija. Z njimi ponudnik vljudno in nevsiljivo nagovarja potencialne kupce na svojo prisotnost na trgu in na svojo kvaliteto izdelkov in storitev.

Pri Sors designu vam lahko pomagamo priti do kvalitetnega promocijskega izdelka.

Koncept in dizajn

Ko je nek izbor izdelkov narejen, je potrebno določiti dizajn promocijskih izdelkov. To storimo tako, da pripravimo izbor najugodnejših ponudb in začnemo z izdelovanjem prototipa, v katerega vnesemo vse elemente in ideje, da dosežemo vaše želje in cilje.

Premierna predstavitev

Ko je prototip izbranega materiala narejen, skličemo skupni sestanek in vam ga predstavimo. V kolikor ga je potrebno dopolniti ali popraviti, to nemudoma storimo.

Predaja materiala

Po vaši potrditvi prototipa izbranega promocijskega materiala, se pripravi vse za natis. Nato vam dostavimo naročeno blago.

Sorodne teme