Oblikovanje in tisk


Celostna grafična podoba

Kar je za človeka obleka, je za podjetje, organizacijo, skupino, posameznika in ostale, celostna grafična podoba. V to podobo uvrščamo logotip, dopis, vizitke, kuverte in drugo.

Preberite več


Logotip

Zakaj imeti logotip? Logotip je simbolna podoba za vaše podjetje, organizacijo ali posameznika, s katero se nekdo predstavlja. Logotip lahko odločilno prispeva, ali bo neka stranka oziroma ali bodo neki uporabniki izbrali prav vas in ne drugih.

Preberite več


Publikacije, letno poročilo, letak, plakat, ...

Imate idejo za novo revijo ali časopis? Morda bi obstoječo revijo radi prenovili? Ste napisal knjigo pa nimate oblikovalca? Potrebujete letak oziroma plakat za vašo prireditev? Bi se vodilnim v podjetju radi prikazali v profesionalni luči s profesionalno izdelanim letnim poročilom? Bi vaše podjetje radi predstavili v lični profesionalni brošuri ali prospektu? Vse to je seveda mogoče.

Preberite več


Oglasi

Imate izdelek ali storitev, a ste še vedno brez oglaševanja? Napaka! Za vas lahko pripravimo kreativen in lahko zapomnljiv oglas, ki bo vzbudil zanimanje potencialnih strank oziroma uporabnikov.

Preberite več