O nas


Smo mlada in zagnana ekipa. Nudimo strokovno pomoč ambicioznim strankam za optimizacijo poslovnih procesov prek interneta in drugih medijev. Naše stranke se odločajo za nas zaradi pragmatičnega in učinkovitega pristopa do digitalnih medijev, s skupnim ciljem kvalitetnega in zanesljivega sodelovanja in s tem posledično njihovega večjega prihodka.

Naš primarni cilj je ustreči strankam do te mere, da bodo s svojo predstavitvijo storitev in uslug uspešno konkurirali na trgu. Tako bomo lahko postali dolgoročni partnerji ter skupaj inovativno razvijali najboljše poslovne priložnosti med njimi in ostalimi poslovnimi subjekti. Pojasnilo k besedici »SORS«:

»SORS« je bog sreče v Rimski mitologiji.

Izgradnja stabilne blagovne znamke potrebuje dolgoročne cilje s primerno vizijo in dobrim poslovnim modelom. Potrebna je optimizacija tudi na področju digitalnih medijev. Najboljši izdelek nastane, ko se združita dobra teorija in praksa. Zato si postavljamo visoke zahteve in se hkrati učimo iz prejšnjih uspešnih projektov. Na nas je, da zagotovimo tak razvoj, da bodo učinki naših storitev in izdelkov čim bolj dovršeni in prijazni ter bodo zagotavljali odlično uporabniško izkušnjo. Zato poskrbimo za vse podrobnosti, da bo naš izdelek po predaji stranki nemoteno deloval . Hkrati zagotavljamo tudi skrbništvo nad tem programom.

Lahko nam zaupate!